10 ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ, КОИТО ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ

27.04.2022 13:37:33

10 ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ, КОИТО ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ

Всички знаем и разбираме предимствата на дървените играчки за развитието на децата. Играчките, направени от дърво умеят да насърчават детето да използва въображението си. Без значение дали са боядисани в ярки цветове или са в естествен тон, децата обичат и ще продължат да обичат да играят с тях.

Дървените играчки на Tender Leaf Toys са красиви отвън и устойчиви отвътре. Дървесината, използвана в Tender Leaf Toys, се доставя от техния индонезийски доставчик, който работи само с регенерирана дървесина. Компанията удвоява ангажимента си да помогне за повторното залесяване на Индонезия, като засажда дърво за всяко регенерирано дърво, което използва. В допълнение, техните дистрибутори в Обединеното кралство са Партньор за семена с международната организация Eden Reforestation Projects, чрез която се засаждат 10 дървета за всяка направена поръчка.

Представяме Ви 10 дървени играчки от Tender Leaf Toys, с които всяко дете ще се радва да играе.

Дървен комплект Космическа надпревара Tender Leaf TL8342

С дървения комплект Космическа надпревара ще усетите тръпката от играта, в която въображението е сценарист и режисьор, а главните герои са децата.

Част от галактическата серия на Tender Leaf Toys, тези футуристични космически превозни средства са направени от по три части, така че да могат да бъдат деконструирани и преустроени в невероятни състезатели. Няколко малки части са прикрепени с малки пластмасови скоби и те могат да се използват за координиране с роботите и комплектите за конструкция на ракети.

Дървен щанд за сладолед Фунийки и усмивки Tender Leaf TL8243

Впуснете се в невероятна и забавна игра с този красив, усмихнат дървен сладоледен комплект. Удоволствието е гарантирано!

Комплектът включва елегантна дървена поставка с платнен раиран навес и 5 усмихнати фунийки с разноцветен сладолед, които с нетърпение очакват децата да ги вземат в ръце и играта да започне! Вие също няма да останете безразлични, сладолед ще има и за вас!

Играчката насърчава детското въображение и вдъхновява желанието за игра!

Игра с дървени фигури Подреди чудовищата Tender Leaf TL8344

Комплектът с 6 дървени фигурки на чудовища е забавен, интересен и много готин! Всички чудовища са на тъмно в завързаната торбичка. Отворете я, извадете ги и ще видите, че те са даже симпатични. Сега се опитайте да ги подредите. Кой ще бъде най-отгоре, а кой ще отговаря за баланса?Играта насърчава финните двигателни умения, координацията и сръчността. Вдъхновява въображението и творческата мисъл.

Дървен комплект за игра Космическа ракета Tender Leaf TL8311

Дървената ракета е готова за изстрелване! Комплектът Космическа ракета включва всичко необходимо за вашето дете, за да изследва то галактиката!Пригответе се да кацнете на нова планета с космически совалки и сателити! Страхотна играчка за създаване на интерес към астрономията, науката и ролевите игри с въображение.

Комплектът от 11 дървени части превръща детската стая в космическа станция. Допълнени с астронавти, космически кораб и сателит, децата на 3 и повече години могат да създават и разиграват вълнуващи космически истории.

Дървен комплект за игра Живот на Марс Tender Leaf TL8312

Вашите малки астронавти ще бъдат очаровани и запленени от реалистичната космическа станция с нейните комуникационни кули, астронавти и разбира се, НЛО. Играта с този дървен космически комплект помага да се създаде интерес на децата към астрономията и науката, като едновременно с това предоставя възможност за безкрайно забавна и творческа ролева игра.

Комплектът съдържа: Разширена космическа станция (с кула), 2 космически ракети, 2 марсоходни машини, 2 летящи чинии с НЛО, 2 пускови установки, 2 астронавти, 2 котки (астронавти), Радар, Сателит.

Дървено жп трасе с влакче и аксесоари През боровата гора Tender leaf TL8702

Дървеното жп трасе с влакче и аксесоари През боровата гора съдържа 30 елемента, които дават възможност за креативни оформления и безкрайно разказване на истории.

В комплекта е включено влакче с локомотив и 3 вагочета, съдържащи 27 малки дървени трупи с различни дървесни нюанси. Камион за дърводобив, превозващ 9 дълги дървесини с магнитни точки, товарен автомобил, който може да вдигне със своя магнит трупите и да ги натовари на камиона.

Дървена кафе-сладкарница Bird's Nest Café Tender leaf TL8228

Bird’s Nest Café е пълноценна кафе-сладкарница за вдъхновяваща ролева игра. Очарователна и с много аксесоари, предлагащи цялостна творческа игра за 2 или повече деца.

Насърчава езиковите умения на децата и сръчността им. В кафе-сладкарницата децата могат да направят невероятно капучино и да го поднесат с различен десерт, да сварят чаша чай на клиентите, да препекат панини или да сервират различни сандвичи и сладкиши. Включени са 40 аксесоара, за да направят тази луксозна играчка почти перфектна, позволяваща неограничено творческо разказване на вълнуващи детски истории.

Дървен Kралски замък Tender Leaf TL8321

Великолепният дървен кралски замък включва червени и сини войници в различни пози, хералдически щитове и копия, 2 бойни палатки, коне за сядане, дървета, огнен дракон и работещ требюшет.

Този богат и луксозен комплект в голям размер има всичко, от което се нуждаете, за да създадете и изградите свое собствено уникално оформление на замъка, като съединявате стени и стълбове с малки спретнати пластмасови колчета.

Детска дървена кухня с аксесоари Mini Chef Tender Leaf TL8205

Тази фантастично очарователна кухня е снабдена с фурна, 2 котлона, мивка с двойни кранове и шкафче с врати.

В комплекта на кухнята децата с радост ще открият красив бял чайник от масивно дърво, 2 чаши и чинийки, 3 прибора с цилиндрична поставка за тях, текстилна раирана кърпа, сапун, багета за нарязване и тава за фурна, която може да се използва като дъска за рязане или за покриване на зоната на мивката, като по този начин ще осигурите допълнителна работна повърхност за игра.

Играта с дървената кухня насърчава въображението и креативното мислене на децата. Този тип игра стимулира развитието на речевите умения, обогатява речниковия запас и поражда желание за създаване на истории.

Дървена къща за кукли Foxtail Villa Tender Leaf TL8124

Тази очарователна дървена къща за кукли със сигурност ще зарадва всички любители на къщички, както малки, така и големи.

Foxtail Villa е двуетажна градска къща с допълнително таванско пространство под повдигащите се покривни панели. Къщата за кукли разполага с врата отпред, която се отваря заедно с отварящи се прозорци, а цялата предната част на къщата се отваря за достъп до всички стаи. Доставя се с Foxtail Villa стартов комплект модерни мебели, включващ фънки диван, маса и стол, готварска печка, мивка, легло с чаршафчета, гардероб, лампа, мивка за баня и тоалетна.

Представихме Ви само малка част от красивите, интригуващи и висококачествени играчки на Tender Leaf Toys. Още вдъхновяващи предложения ще откриете в нашия магазин на: Дървени играчки от Tender Leaf Toys

На всички деца желаем весела, вълнуваща и дълга игра! Не спирайте да мечтаете и да сбъдвате желания!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ИГРА

Дървени играчки - Игра с вдъхновение

10 ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ, КОИТО ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ

10 ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ, КОИТО ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ

Всички знаем и разбираме предимствата на дървените играчки за развитието на децата. Играчките, направени от дърво умеят да насърчават детето да използва въ Всички знаем и разбираме предимствата на дървените играчки за развитието на децата. Играчките, направени от дърво умеят да насърчават детето да използва въ 2022-04-27T13:37:49+03:00 10 ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ, КОИТО ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ

<p><span style="font-size: 12pt;">Всички знаем и разбираме предимствата на дървените играчки за развитието на децата.&nbsp;Играчките, направени от дърво умеят да насърчават детето да използва въображението си. Без значение дали са боядисани в ярки цветове или са в естествен тон, децата обичат и ще продължат да обичат да играят с тях.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Дървените играчки на <a href="https://www.wood-house.bg/vendor/tender-leaf" title="Дървени играчки от Tender Leaf Toys"><strong>Tender Leaf Toys</strong></a> са красиви отвън и устойчиви отвътре. Дървесината, използвана в Tender Leaf Toys, се доставя от техния индонезийски доставчик, който работи само с регенерирана дървесина. Компанията удвоява ангажимента си да помогне за повторното залесяване на Индонезия, като засажда дърво за всяко регенерирано дърво, което използва. В допълнение, техните дистрибутори в Обединеното кралство са Партньор за семена с международната организация Eden Reforestation Projects, чрез която се засаждат 10 дървета за всяка направена поръчка.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Представяме Ви 10 дървени играчки от <a href="https://www.wood-house.bg/vendor/tender-leaf" title="Дървени играчки">Tender Leaf Toys</a>, с които всяко дете ще се радва да играе.</span></p> <table width="604" height="42"> <tbody> <tr> <td style="width: 294px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-komplekt-kosmicheska-nadprevara-tender-leaf-tl8342"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-komplekt-kosmiceska-nadprevara-tender-leaf-tl8342-image_61e5d51b6918c_800x800.png" /></a></td> <td style="width: 294px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-komplekt-kosmicheska-nadprevara-tender-leaf-tl8342"><strong>Дървен комплект Космическа надпревара Tender Leaf TL8342</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">С дървения комплект Космическа надпревара ще усетите тръпката от играта, в която въображението е сценарист и режисьор, а главните герои са децата.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Част от галактическата серия на Tender Leaf Toys, тези футуристични космически превозни средства са направени от по три части, така че да могат да бъдат деконструирани и преустроени в невероятни състезатели. Няколко малки части са прикрепени с малки пластмасови скоби и те могат да се използват за координиране с роботите и комплектите за конструкция на ракети.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;"></span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="601" height="37"> <tbody> <tr> <td style="width: 292.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-shtand-za-sladoled-funiyki-i-usmivki-tender-leaf-tl8243" title="дървен щанд за сладолед"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-sand-za-sladoled-funijki-i-usmivki-tender-leaf-tl8243-image_61633a088f64c_800x800-1.jpeg" /></a></td> <td style="width: 292.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-shtand-za-sladoled-funiyki-i-usmivki-tender-leaf-tl8243"><strong>Дървен щанд за сладолед Фунийки и усмивки Tender Leaf TL8243</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Впуснете се в невероятна и забавна игра с този красив, усмихнат дървен сладоледен комплект. Удоволствието е гарантирано!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Комплектът включва елегантна дървена поставка с платнен раиран навес и 5 усмихнати фунийки с разноцветен сладолед, които с нетърпение очакват децата да ги вземат в ръце и играта да започне! Вие също няма да останете безразлични, сладолед ще има и за вас!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Играчката насърчава детското въображение и вдъхновява желанието за игра!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/category/kukli?vendors=tender-leaf" title="дървени кукли"><strong></strong></a></span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="599" height="34"> <tbody> <tr> <td style="width: 291.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/igra-s-darveni-figuri-podredi-chudovishtata-tender-leaf-tl8344"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/igra-s-darveni-figuri-podredi-cudovisata-tender-leaf-tl8344-image_60cfa6812637c_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 291.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/igra-s-darveni-figuri-podredi-chudovishtata-tender-leaf-tl8344" title="забавна дървена игра с фигури"><strong>Игра с дървени фигури Подреди чудовищата Tender Leaf TL8344</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Комплектът с 6 дървени фигурки на чудовища е забавен, интересен и много готин! Всички чудовища са на тъмно в завързаната торбичка. Отворете я, извадете ги и ще видите, че те са даже симпатични. Сега се опитайте да ги подредите. Кой ще бъде най-отгоре, а кой ще отговаря за баланса?Играта насърчава финните двигателни умения, координацията и сръчността. Вдъхновява въображението и творческата мисъл.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="596" height="30"> <tbody> <tr> <td style="width: 290px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-komplekt-za-igra-kosmicheska-raketa-tender-leaf-tl8311" title="дървена ракета"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-komplekt-za-igra-kosmiceska-raketa-tender-leaf-tl8311-image_61e5c50d68d55_800x800.png" /></a></td> <td style="width: 290px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-komplekt-za-igra-kosmicheska-raketa-tender-leaf-tl8311"><strong>Дървен комплект за игра Космическа ракета Tender Leaf TL8311</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървената ракета е готова за изстрелване! Комплектът Космическа ракета включва всичко необходимо за вашето дете, за да изследва то галактиката!</span><span style="font-size: 10pt;">Пригответе се да кацнете на нова планета с космически совалки и сателити! Страхотна играчка за създаване на интерес към астрономията, науката и ролевите игри с въображение.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Комплектът от 11 дървени части превръща детската стая в космическа станция. Допълнени с астронавти, космически кораб и сателит, децата на 3 и повече години могат да създават и разиграват вълнуващи космически истории.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="593" height="32"> <tbody> <tr> <td style="width: 288.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-komplekt-za-igra-jivot-na-mars-tender-leaf-tl8312"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-komplekt-za-igra-zivot-na-mars-tender-leaf-tl8312-image_6163dcb131afc_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-komplekt-za-igra-jivot-na-mars-tender-leaf-tl8312"><strong>Дървен комплект за игра Живот на Марс Tender Leaf TL8312</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Вашите малки астронавти ще бъдат очаровани и запленени от реалистичната космическа станция с нейните комуникационни кули, астронавти и разбира се, НЛО. Играта с този дървен космически комплект помага да се създаде интерес на децата към астрономията и науката, като едновременно с това предоставя възможност за безкрайно забавна и творческа ролева игра.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Комплектът съдържа: Разширена космическа станция (с кула), 2 космически ракети, 2 марсоходни машини, 2 летящи чинии с НЛО, 2 пускови установки, 2 астронавти, 2 котки (астронавти), Радар, Сателит.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="593" height="21"> <tbody> <tr> <td style="width: 288.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-jp-trase-s-vlakche-i-aksesoari-prez-borovata-gora-tender-leaf-tl8702" title="дървено влакче"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-zp-trase-s-vlakce-i-aksesoari-prez-borovata-gora-tender-leaf-tl8702-image_60b79712cfa0c_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-jp-trase-s-vlakche-i-aksesoari-prez-borovata-gora-tender-leaf-tl8702" title="дървено влакче"><strong>Дървено жп трасе с влакче и аксесоари През боровата гора Tender leaf TL8702</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървеното жп трасе с влакче и аксесоари През боровата гора съдържа 30 елемента, които дават възможност за креативни оформления и безкрайно разказване на истории.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">В комплекта е включено влакче с локомотив и 3 вагочета, съдържащи 27 малки дървени трупи с различни дървесни нюанси. Камион за дърводобив, превозващ 9 дълги дървесини с магнитни точки, товарен автомобил, който може да вдигне със своя магнит трупите и да ги натовари на камиона.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="593" height="21"> <tbody> <tr> <td style="width: 288.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-kafe-sladkarnica-birds-nest-cafe-tender-tl8228" title="дървена кафе сладкарница"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-kafe-sladkarnica-birds-nest-cafe-tender-tl8228-image_60b7d1da4bfeb_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-kafe-sladkarnica-birds-nest-cafe-tender-tl8228"><strong>Дървена кафе-сладкарница Bird's Nest Caf&eacute; Tender leaf TL8228</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Bird&rsquo;s Nest Caf&eacute; е пълноценна кафе-сладкарница за вдъхновяваща ролева игра. Очарователна и с много аксесоари, предлагащи цялостна творческа игра за 2 или повече деца.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Насърчава езиковите умения на децата и сръчността им. В кафе-сладкарницата децата могат да направят невероятно капучино и да го поднесат с различен десерт, да сварят чаша чай на клиентите, да препекат панини или да сервират различни сандвичи и сладкиши.&nbsp;Включени са 40 аксесоара, за да направят тази луксозна играчка почти перфектна, позволяваща неограничено творческо разказване на вълнуващи детски истории.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="592" height="34"> <tbody> <tr> <td style="width: 288px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-kralski-zamak-tender-leaf-tl8321" title="дървен замък"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-kralski-zamak-tender-leaf-tl8321-image_61e5c03532731_800x800.png" /></a></td> <td style="width: 288px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-kralski-zamak-tender-leaf-tl8321"><strong>Дървен Kралски замък Tender Leaf TL8321</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Великолепният дървен кралски замък включва червени и сини войници в различни пози, хералдически щитове и копия, 2 бойни палатки, коне за сядане, дървета, огнен дракон и работещ требюшет.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Този богат и луксозен комплект в голям размер има всичко, от което се нуждаете, за да създадете и изградите свое собствено уникално оформление на замъка, като съединявате стени и стълбове с малки спретнати пластмасови колчета.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="592" height="40"> <tbody> <tr> <td style="width: 288px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detska-darvena-kuhnya-s-aksesoari-mini-chef-tender-leaf-tl8205" title="детска дървена кухня"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/detska-darvena-kuhna-s-aksesoari-mini-chef-tender-leaf-tl8205-image_6163d626c43b5_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detska-darvena-kuhnya-s-aksesoari-mini-chef-tender-leaf-tl8205" title="детска дървена кухня"><strong>Детска дървена кухня с аксесоари Mini Chef Tender Leaf TL8205</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Тази фантастично очарователна кухня е снабдена с фурна, 2 котлона, мивка с двойни кранове и шкафче с врати.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">В комплекта на кухнята децата с радост ще открият красив бял чайник от масивно дърво, 2 чаши и чинийки, 3 прибора с цилиндрична поставка за тях, текстилна раирана кърпа, сапун, багета за нарязване и тава за фурна, която може да се използва като дъска за рязане или за покриване на зоната на мивката, като по този начин ще осигурите допълнителна работна повърхност за игра.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Играта с дървената кухня насърчава въображението и креативното мислене на децата. Този тип игра стимулира развитието на речевите умения, обогатява речниковия запас и поражда желание за създаване на истории.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="593" height="43"> <tbody> <tr> <td style="width: 288.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-kashta-za-kukli-foxtail-villa-tender-leaf-tl8124" title="дървена къща за кукли"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-kasa-za-kukli-foxtail-villa-tender-leaf-tl8124-image_60a01974a5728_1280x1280-1.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-kashta-za-kukli-foxtail-villa-tender-leaf-tl8124" title="дървена къща за кукли"><strong>Дървена къща за кукли Foxtail Villa Tender Leaf TL8124</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Тази очарователна дървена къща за кукли със сигурност ще зарадва всички любители на къщички, както малки, така и големи.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Foxtail Villa е двуетажна градска къща с допълнително таванско пространство под повдигащите се покривни панели. Къщата за кукли разполага с врата отпред, която се отваря заедно с отварящи се прозорци, а цялата предната част на къщата се отваря за достъп до всички стаи. Доставя се с Foxtail Villa стартов комплект модерни мебели, включващ фънки диван, маса и стол, готварска печка, мивка, легло с чаршафчета, гардероб, лампа, мивка за баня и тоалетна.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p><span style="font-size: 12pt;">Представихме Ви само малка част от красивите, интригуващи и висококачествени играчки на Tender Leaf Toys. Още вдъхновяващи предложения ще откриете в нашия магазин на: <strong><a href="https://www.wood-house.bg/vendor/tender-leaf" title="Дървени играчки от Tender Leaf Toys">Дървени играчки от Tender Leaf Toys</a></strong></span></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 16px;">На всички деца желаем весела, вълнуваща и дълга игра! Не спирайте да мечтаете и да сбъдвате желания!</span></p>

,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки