ДЪРВЕНИТЕ ИГРАЧКИ НА HAPE - ОБИЧ, ИГРА И ЗНАНИЕ

14.03.2022 17:52:04

ДЪРВЕНИТЕ ИГРАЧКИ НА HAPE - ОБИЧ, ИГРА И ЗНАНИЕ

Hape Toys е един от най-големите производители на играчки в света, изработени от устойчиви материали. Играчките на Hape са едновременно креативно проектирани и екологични. Всяка играчка е разработена с идеята за подобряване на уменията и развитието на децата. Това, което децата виждат като забавление, родителите и възпитателите разпознават като подходящи за възрастта основи на обучението - социални, сензорни, физически и емоционални умения. Използването на естествени материали, бои на водна основа и строгите стандарти за качество и безопасност правят всяка играчка на Hape желана от децата, одобрена от специалистите и заслужила доверието на родителите.

Никой няма да се изненада от факта, че дървените играчки на Hape са заслужили много международни отличия. Те ги заслужават! А още по-хубавото е, че компанията продължава да създава интригуващи детското внимание и креативност играчки, като използва за направата им екологично отгледано дърво от устойчиво управлявани горски масиви. Така, съвсем заслужено Hape се превръщат в компания, която се грижи за радостта и развитието на децата и за здравето на планетата ни!

В следващите редове ще откриете 15 дървени играчки на Hape, отличени с престижни международни награди, харесвани от децата, одобрени от специалисти и родители.

Дървено сензорно пиано Baby Einstein

🎹 Дървеното сензорно пиано Baby Einstein от Hape насърчава музикалното възприятие и творческите умения на вашето малко дете. Пианото няма реални клавиши или бутони – използва технологията на магическо докосване, просто поставете пръста си върху цветен клавиш и то ще засвири.

🎹 Подобрява слуховите и фините двигателни умения. Произведено от издръжливи материали за дълготрайно забавление!

🎹 Развива сръчност, координация и креативност, учи децата на връзката между причината и следствието.

🎹 Подходящо за деца над 12 месеца

Дървена играчка за прохождане Wonder Walker

👶 Дървената количка за прохождане на Hape е цветна, модерна и забавна играчка  с класически намек  в дизайна. Количката помага на детето да пази равновесие и бързо да повярва в способността си да ходи само.

👶 Тази отлично балансирана проходилка осигурява здрава основа за придвижване, притежава уникален съвременен дизайн, съчетаващ класически елементи. Тя осигурява стабилност на малкия човек в първите му стъпки. Играчката за прохождане е снабдена с подвижни копчета, зъбни колелца и цветни топки, които я правят забавна кутия за игра на колела.

👶 Подходяща за деца над 12 месеца

Дървена люлееща се лодка В голямото море

⛵  Напуснете скучното пристанище и отплавайте във въображаем океан с дървената люлееща се лодка на Hape! Плувайте през сините вълни и внимавайте за подводни скали! Заповядайте на палубата, хванете управлението! Вие сте капитан на този кораб, той е изцяло във ваши ръце! Тръгваме ли на морско приключение?

⛵  Дървената люлееща се лодка на Hape е забавна играчка, която насърчава интереса на детето към самостоятелна игра и въвежда мисленето му в креативна посока.

⛵  Подходяща за деца над 12 месеца

Дървен магически таблет Baby Einstein

📱 С дървения магически таблет Baby Einstein от Hape вашето малко дете може да се впусне в свят на открития с първото си мобилно, безвредно устройство. Само едно докосване на „приложение“ върху тази вълшебна дървена играчка започва забавлението.

📱 От цветове и цифри до първите думи на три различни езика, тази играчка във форма на таблет е инструмент, който насърчава развитието на фини двигателни умения с всяко натискане.

📱 Приятелите на бебето Айнщайн ще запознаят вашето мъниче с над 150 мелодии и звуци, за да стимулират сетивата му. 

📱 Подходящ за деца над 6 месеца

Дървено музикално кученце за подреждане Пепе и приятели

🐶 Това очарователно цветно кученце за подреждане помага на децата да се научат да разпознават различните форми и цветове. Кученцето Пепе умее да лае, когато го потупате по главичката.

🐶 Дървеното кученце за подреждане Пепе е просто очарователно и бързо предизвиква внимание, благодарение на ярките си цветове. Пепе се люлее нежно и когато малкото дете поиска да дръпне кученцето по-близо до себе си, може да го хване за опашката, направена от връв.

🐶 Подходящо за деца над 12 месеца

Дървена играчка за дърпане кученцето Пепе

🐕 Дървената играчка за дърпане кучето Пепе е красива класическа играчка, с която децата се забавляват и усъвършенстват своите двигателни умения.

🐕 Няма как да отречем, че разходката с приятел е винаги по-приятна. Кучето Пепе е верен приятел, който ще помогне на детето да се научи да пази баланс и едновременно с това ще му донесе радост. 

🐕 Подходящо за деца над 12 месеца

Дървено коте на колела Данте

🐱 Мяу..Искаш ли да станем приятели? Котето Данте обича да се разхожда с приятелите си и има прекрасни колела, за да се движи редом с тях. То много обича да се хвали с тях. Натиснете леко гърба му и го наблюдавайте как щастливо маха с опашка, докато се движи напред.

🐱 Играчката помага на детето да развие своите двигателни умения, фокусирайки вниманието му върху един конкретен обект, насърчава въображението и способността за създаване на собствени истории. 

🐱 Подходящо за деца над 12 месеца

Дървено колело за баланс Scoot-Around

🚲 Движението придобива ново значение с това очарователно дървено колело за бутане с крачета.

🚲 Детето ще се чувства щастливо и уверено по време на разходка, ще подобри чувството си за баланс и мускулната си сила.

🚲 Колелото се отличава с изчистен дизайн с ярки, слънчеви, летни цветове - зелено и жълто.

🚲 Подходящо за деца над 12 месеца

Дървен котлон със забавни функции

🍳 Очарователният комплект за малките готвачи се състои от дървен котлон с индикатори, тиган, шпатула, комплект сол и черен пипер и 3 филцови диска с различно ястие от всяка страна.

🍳 В плота на котлончето е вграден вентилатор, задвижван с батерии, който придава реалистично движение на храната в тиганчето.

🍳 Подходящ за деца над 3 години

Дървено куфарче с инструменти

🛠 Гайки, болтовете, инструменти, всичко от което малките майстори се нуждаят, за да станат големи майстори е удобно събрано в този дървен комплект!

🛠 Назовете инструментите, които детето ви използва. Опишете какво прави всеки от тях. После само наблюдавайте как детското въображение твори и създава!

🛠 Комплектът развива фини двигателни умения и прецизност при работа. Усъвършенства сръчността, насърчава въображението, логическата и творческата мисъл.

🛠 Подходящо за деца над 3 години

Дървен товарен влак с релси

🚂 Комплектът дава възможност да се разиграят много интересни сценарии за управление на сложната икономика на железопътната транспортна мрежа. До коловозите, по които влакчето-играчка може да се движи, има магнитен кран, който помага за разтоварването на влака.

🚂 Комплектът ще помогне на детето да развие въображението и креативността си, когато то е изправено пред задачата да събере подходящите част за жп линията. Инсталирането на елементите ще му помогне да развие постоянство, точност, търпение, внимание и фина моторика на ръцете.

🚂 Подходящ за деца над 3 години

Дървена работилница Junior Inventor  STEAM

⚙   Кое ли малко дете не би имало желанието да се справи с предизвикателството на десет експеримента с дървената работилница Junior Inventor? Това не е лека задача, но сме сигурни, че децата ще се справят перфектно с нея. Креативните игри като тази развиват у децата нови умения, включително нестандартно мислене и собствено творчество.

⚙   Стимулира любопитство на децата, желанието им сами да открият тайните на физиката. Развива логическо им мислене и разбиране на принципите на науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката (STEAM).

⚙   Подходяща за деца над 4 години

. Комплект дървени музикални инструменти

🎼 Музиката не само ще подобри слуховия усет на детето, но също така ще помогне да се подобри координацията между ръцете и очите му.

🎼 С музикалните инструменти децата се учат да различават звуците, подобряват музикалния си слух и чувството си за ритъм. Досегът с музиката събужда тяхната креативност, подобрява паметта, учи на търпение и постоянство, помага за изразяване на емоции и дава самочувствие. 

🎼 С комплекта дървени музикални инструменти на Hape децата ще създадат своята първа музикална група! Викнахте ли вече приятелите им у дома?

🎼 Подходящ за деца над 3 години

Дървена куклена къща с обзавеждане

🏠 Има толкова много начини да играете с тази красива и обзаведена дървена къща! Тя има шест стаи, подвижни стълби и реверсивен покрив със слънчеви панели със зимна / лятна тематика. 

🏠 Играта с куклената къща насърчава въображението и творческото мислене на децата. Стимулира разказването на собствени истории, изгражда основни социални умения- комуникация, сътрудничеството и екипна работа. Насърчава доверието, приятелството и развитието на речевите способности.

🏠 Подходяща за деца над 3 години

Детска дървена двустранна кухня с плот на колела

🧑‍🍳Детската кухня е сред най-добрите предмети за ролеви игри, независимо дали е за момче или за момиче, защото всички деца обича да играят в кухнята и да докажат своята креативност и въображение. Това е и времето, в което те измислят свои вълнуващи истории.

🧑‍🍳Играта с детската кухня насърчава общуване между децата, тренират се и фини двигателни умения , сръчността и координацията между очите и ръцете, когато децата умело балансират тигана с палачинките или други предмети за игра. Играейки, децата придобиват важни и полезни умения.

🧑‍🍳Малките любители на готвенето могат да приготвят своите ястия на 2 котлона. Настройте подходящата температура на фурната с въртящите се бутони и слагайте кейка вътре! Следете приготвянето през прозрачната вратичка на фурната. Време е за сервиране!

 

🧑‍🍳На плота над печката има място за съхранение на малки чашки и бурканчета с подправки. Към него са прикрепени 5 метални кукички, удобни за закачане на кухненски прибори или кърпи. Мръсните съдове сложете в мивката.

🧑‍🍳От едната страна на кухнята има плот на колела, който може да се издърпа. Идеален за място за приготвяне на храна и за похапване. След като приключите с храненето, плотът може да се прибере обратно. На задната част на печката има дъска за рисуване. На нея може да запишете менюто на вашия ресторант.

🧑‍🍳Подходяща за деца над 3 години

Представихме Ви малка част от дървените играчки на Hape, получили не само популярност, но и всеобщо признание, наградено с отличие за креативност, функционалност, качество и безопасност. Казано накратко, на Hape можем да се доверим!

Още много чудесни дървени играчки от Hape може да разгледате в нашия магазин!

А сега, сега е време за игра!

                                                                                Обич,

                                              игра,

                                           знание

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ИГРА

Дървени играчки - Игра с вдъхновение

ДЪРВЕНИТЕ ИГРАЧКИ НА HAPE - ОБИЧ, ИГРА И ЗНАНИЕ

ДЪРВЕНИТЕ ИГРАЧКИ НА HAPE - ОБИЧ, ИГРА И ЗНАНИЕ

15 дървени играчки с марка Hape получили престижни международни награди. Обичани от децата, оценени от специалистите, спечелили доверието на родителите. 15 дървени играчки с марка Hape получили престижни международни награди. Обичани от децата, оценени от специалистите, спечелили доверието на родителите. 2022-03-14T17:52:17+02:00 ДЪРВЕНИТЕ ИГРАЧКИ НА HAPE - ОБИЧ, ИГРА И ЗНАНИЕ

<p><span style="font-size: 12pt;">Hape Toys е един от най-големите производители на играчки в света, изработени от устойчиви материали. Играчките на Hape са едновременно креативно проектирани и екологични. Всяка играчка е разработена с идеята за подобряване на уменията и развитието на децата. Това, което децата виждат като забавление, родителите и възпитателите разпознават като подходящи за възрастта основи на обучението - социални, сензорни, физически и емоционални умения. Използването на естествени материали, бои на водна основа и строгите стандарти за качество и безопасност правят всяка играчка на Hape желана от децата, одобрена от специалистите и заслужила доверието на родителите.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Никой няма да се изненада от факта, че дървените играчки на Hape са заслужили много международни отличия. Те ги заслужават! А още по-хубавото е, че компанията продължава да създава интригуващи детското внимание и креативност играчки, като използва за направата им екологично отгледано дърво от устойчиво управлявани горски масиви. Така, съвсем заслужено Hape се превръщат в компания, която се грижи за радостта и развитието на децата и за здравето на планетата ни!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В следващите редове ще откриете 15 дървени играчки на Hape, отличени с престижни международни награди, харесвани от децата, одобрени от специалисти и родители.</span></p> <table class=" text-aligncenter" width="1017" height="418"> <tbody> <tr> <td style="width: 491.688px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-senzorno-piano-baby-einstein-hape-h11649" title="дървено детско пиано"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-senzorno-piano-baby-einstein-hape-h11649-image_61968d310a812_800x800-1.jpeg" width="358" height="358" /></a></td> <td style="width: 509.312px;"> <p class="text-alignleft"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-senzorno-piano-baby-einstein-hape-h11649"><span style="font-size: 10pt;">Дървено сензорно пиано Baby Einstein</span></a> </strong></p> <p class="text-alignleft"><span style="font-size: 10pt;">🎹 Дървеното сензорно пиано Baby Einstein от Hape насърчава музикалното възприятие и творческите умения на вашето малко дете. Пианото няма реални клавиши или бутони &ndash; използва технологията на магическо докосване, просто поставете пръста си върху цветен клавиш и то ще засвири.</span></p> <p class="text-alignleft"><span style="font-size: 10pt;">🎹 Подобрява слуховите и фините двигателни умения. Произведено от издръжливи материали за дълготрайно забавление!</span></p> <p class="text-alignleft"><span style="font-size: 10pt;">🎹 Развива сръчност, координация и креативност, учи децата на връзката между причината и следствието.</span></p> <p class="text-alignleft"><span style="font-size: 10pt;">🎹 Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1015" height="33"> <tbody> <tr> <td style="width: 499.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-igrachka-za-prohojdane-hape-h0370" title="дървена проходилка"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-igracka-za-prohozdane-hape-h0370-image_605972f96a664_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 499.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-igrachka-za-prohojdane-hape-h0370">Дървена играчка за прохождане Wonder Walker</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">👶 Дървената количка за прохождане на Hape е цветна, модерна и забавна играчка&nbsp; с класически намек&nbsp; в дизайна. Количката помага на детето да пази равновесие и бързо да повярва в способността си да ходи само.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">👶 Тази отлично балансирана проходилка осигурява здрава основа за придвижване, притежава уникален съвременен дизайн, съчетаващ класически елементи. Тя осигурява стабилност на малкия човек в първите му стъпки. Играчката за прохождане е снабдена с подвижни копчета, зъбни колелца и цветни топки, които я правят забавна кутия за игра на колела.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">👶 Подходяща за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1016" height="31"> <tbody> <tr> <td style="width: 500px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-lyuleeshta-se-lodka-hape-h0102" title="дървена люлееща се лодка"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-luleesa-se-lodka-hape-h0102-image_6057a19c55ee0_600x600.jpeg" width="357" height="357" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 500px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-lyuleeshta-se-lodka-hape-h0102">Дървена люлееща се лодка&nbsp;В голямото море</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">⛵ &nbsp;Напуснете скучното пристанище и отплавайте във въображаем океан с дървената люлееща се лодка на Hape! Плувайте през сините вълни и внимавайте за подводни скали! Заповядайте на палубата, хванете управлението! Вие сте капитан на този кораб, той е изцяло във ваши ръце! Тръгваме ли на морско приключение?</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">⛵ &nbsp;Дървената люлееща се лодка на Hape е забавна играчка, която насърчава интереса на детето към самостоятелна игра и въвежда мисленето му в креативна посока.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">⛵ &nbsp;Подходяща за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1003" height="14"> <tbody> <tr> <td style="width: 493.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-magicheski-tablet-baby-einstein-hape-800853" title="детски дървен таблет"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-magiceski-tablet-baby-einstein-hape-800853-image_61977739d4d35_800x800.jpeg" width="397" height="397" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-magicheski-tablet-baby-einstein-hape-800853">Дървен магически таблет Baby Einstein</a> </strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong>📱 </strong>С&nbsp;дървения магически таблет Baby Einstein от Hape вашето малко дете може да се впусне в свят на открития с първото си мобилно, безвредно устройство. Само едно докосване на &bdquo;приложение&ldquo; върху тази вълшебна дървена играчка започва забавлението.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong>📱</strong> От цветове и цифри до първите думи на три различни езика, тази играчка във форма на таблет е инструмент, който насърчава развитието на фини двигателни умения с всяко натискане.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong>📱</strong> Приятелите на бебето Айнщайн ще запознаят вашето мъниче с над 150 мелодии и звуци, за да стимулират сетивата му.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong>📱</strong> Подходящ за деца над 6 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1002" height="30"> <tbody> <tr> <td style="width: 493px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-muzikalno-kuchence-za-podrejdane-hape-pepe-i-priyateli-h0448" title="дървено кученце за подреждане"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-muzikalno-kucence-za-podrezdane-hape-pepe-i-priateli-h0448-image_6081ce0f738ac_600x600.jpeg" width="368" height="368" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-muzikalno-kuchence-za-podrejdane-hape-pepe-i-priyateli-h0448">Дървено музикално кученце за подреждане Пепе и приятели</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐶 Това очарователно цветно кученце за подреждане помага на децата да се научат да разпознават различните форми и цветове. Кученцето Пепе умее да лае, когато го потупате по главичката.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐶 Дървеното кученце за подреждане Пепе е просто очарователно и бързо предизвиква внимание, благодарение на ярките си цветове. Пепе се люлее нежно и когато малкото дете поиска да дръпне кученцето по-близо до себе си, може да го хване за опашката, направена от връв.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐶 Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1004" height="29"> <tbody> <tr> <td style="width: 494px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-igrachka-za-darpane-kucheto-pepe-hape-h0347" title="дървено кученце за дърпане"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-igracka-za-darpane-kuceto-peppe-hape-h0347-image_60596b25d80ba_800x800.jpeg" width="396" height="396" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 494px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-igrachka-za-darpane-kucheto-pepe-hape-h0347">Дървена играчка за дърпане кученцето Пепе</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐕 Дървената играчка за дърпане кучето Пепе е красива класическа играчка, с която децата се забавляват и усъвършенстват своите двигателни умения.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐕 Няма как да отречем, че разходката с приятел е винаги по-приятна. Кучето Пепе е верен приятел, който ще помогне на детето да се научи да пази баланс и едновременно с това ще му донесе радост.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐕 Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1003" height="34"> <tbody> <tr> <td style="width: 493.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kote-na-kolela-push-and-go-hape-pepe-i-priyateli-h0363" title="дървено коте за бутане"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-kote-na-kolela-push-and-go-hape-pepe-i-priateli-h0363-image_607d196885676_1280x1280.jpeg" width="399" height="399" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kote-na-kolela-push-and-go-hape-pepe-i-priyateli-h0363">Дървено коте на колела Данте</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐱 Мяу..Искаш ли да станем приятели? Котето Данте обича да се разхожда с приятелите си и има прекрасни колела, за да се движи редом с тях. То много обича да се хвали с тях. Натиснете леко гърба му и го наблюдавайте как щастливо маха с опашка, докато се движи напред.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐱 Играчката помага на детето да развие своите двигателни умения, фокусирайки вниманието му върху един конкретен обект, насърчава въображението и способността за създаване на собствени истории.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🐱 Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1003" height="18"> <tbody> <tr> <td style="width: 493.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kolelo-bez-pedali-hape-h0101" title="дървено колело за баланс"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-kolelo-bez-pedali-hape-h0101-image_60bb9358c0178_800x800.jpeg" width="392" height="392" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kolelo-bez-pedali-hape-h0101">Дървено колело за баланс Scoot-Around</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚲 Движението придобива ново значение с това очарователно дървено колело за бутане с крачета.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚲 Детето ще се чувства щастливо и уверено по време на разходка, ще подобри чувството си за баланс и мускулната си сила.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚲 Колелото се отличава с изчистен дизайн с ярки, слънчеви, летни цветове - зелено и жълто.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚲 Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1004" height="17"> <tbody> <tr> <td style="width: 494px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-kotlon-s-magicheski-funkcii-hape-h3164" title="дървен котлон"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-kotlon-s-magiceski-funkcii-hape-h3164-image_6077c015e9322_600x600.jpeg" width="360" height="360" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 494px;"> <p><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-kotlon-s-magicheski-funkcii-hape-h3164"><span style="font-size: 10pt;">Дървен котлон със забавни функции</span></a></strong></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🍳 Очарователният комплект за малките готвачи се състои от дървен котлон с индикатори, тиган, шпатула, комплект сол и черен пипер и 3 филцови диска с различно ястие от всяка страна.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🍳 В плота на котлончето е вграден вентилатор, задвижван с батерии, който придава реалистично движение на храната в тиганчето.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🍳 Подходящ за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1005" height="21"> <tbody> <tr> <td style="width: 494.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kufarche-s-instrumenti-hape-h3001" title="детско дървено куфарче с инструменти"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-kufarce-s-instrumenti-hape-h3001-image_60bc95561a9a1_600x600.jpeg" width="351" height="351" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 494.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kufarche-s-instrumenti-hape-h3001">Дървено куфарче с инструменти</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🛠 Гайки, болтовете, инструменти, всичко от което малките майстори се нуждаят, за да станат големи майстори е удобно събрано в този дървен комплект!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🛠 Назовете инструментите, които детето ви използва. Опишете какво прави всеки от тях. После само наблюдавайте как детското въображение твори и създава!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🛠 Комплектът развива фини двигателни умения и прецизност при работа. Усъвършенства сръчността, насърчава въображението, логическата и творческата мисъл.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🛠 Подходящо за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1003" height="7"> <tbody> <tr> <td style="width: 493.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-tovaren-vlak-s-relsi-hape-h3731" title="дървено влакче"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-tovaren-vlak-s-relsi-hape-h3731-image_60846a349567a_600x600.jpeg" width="391" height="391" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-tovaren-vlak-s-relsi-hape-h3731">Дървен товарен влак с релси</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚂 Комплектът дава възможност да се разиграят много интересни сценарии за управление на сложната икономика на железопътната транспортна мрежа. До коловозите, по които влакчето-играчка може да се движи, има магнитен кран, който помага за разтоварването на влака.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚂 Комплектът ще помогне на детето да развие въображението и креативността си, когато то е изправено пред задачата да събере подходящите част за жп линията. Инсталирането на елементите ще му помогне да развие постоянство, точност, търпение, внимание и фина моторика на ръцете.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🚂 Подходящ за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1004" height="20"> <tbody> <tr> <td style="width: 494px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-rabotilnica-junior-inventor-hape-steam-h3028" title="детска дървена работилница с инструменти"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-rabotilnica-junior-inventor-hape-steam-h3028-image_606223148e53f_600x600.jpeg" width="362" height="362" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 494px;"> <p><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-rabotilnica-junior-inventor-hape-steam-h3028"><span style="font-size: 10pt;">Дървена работилница Junior Inventor &nbsp;STEAM</span></a></strong></p> <p><span style="font-size: 10pt;">⚙&nbsp;&nbsp; Кое ли малко дете не би имало желанието да се справи с предизвикателството на десет експеримента с дървената работилница Junior Inventor? Това не е лека задача, но сме сигурни, че децата ще се справят перфектно с нея. Креативните игри като тази развиват у децата нови умения, включително нестандартно мислене и собствено творчество.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">⚙&nbsp; &nbsp;Стимулира любопитство на децата, желанието им сами да открият тайните на физиката. Развива логическо им мислене и разбиране на принципите на науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката (STEAM).</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">⚙&nbsp; &nbsp;Подходяща за деца над 4 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1002" height="8"> <tbody> <tr> <td style="width: 493px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/komplekt-darveni-muzikalni-instrumenti-hape-h0339" title="дървени музикални инструменти"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/komplekt-darveni-muzikalni-instrumenti-hape-h0339-image_607d1283298ce_1280x1280.jpeg" width="427" height="427" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493px;"> <p>.<span style="font-size: 10pt;"> <strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/komplekt-darveni-muzikalni-instrumenti-hape-h0339">Комплект дървени музикални инструменти</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🎼 Музиката не само ще подобри слуховия усет на детето, но също така ще помогне да се подобри координацията между ръцете и очите му.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🎼 С музикалните инструменти децата се учат да различават звуците, подобряват музикалния си слух и чувството си за ритъм. Досегът с музиката събужда тяхната креативност, подобрява паметта, учи на търпение и постоянство, помага за изразяване на емоции и дава самочувствие.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🎼 С комплекта дървени музикални инструменти на Hape децата ще създадат своята първа музикална група! Викнахте ли вече приятелите им у дома?</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🎼 Подходящ за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1003" height="30"> <tbody> <tr> <td style="width: 493.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-kuklena-kashta-s-obzavejdane-hape-h3401" title="дървена куклена къща"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-kuklena-kasa-s-obzavezdane-hape-h3401-image_6083ba32efa2a_600x600.jpeg" width="373" height="373" class="aligncenter" /></a></td> <td style="width: 493.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-kuklena-kashta-s-obzavejdane-hape-h3401">Дървена куклена къща с обзавеждане</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🏠 Има толкова много начини да играете с тази красива и обзаведена дървена къща! Тя има шест стаи, подвижни стълби и реверсивен покрив със слънчеви панели със зимна / лятна тематика.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🏠 Играта с куклената къща насърчава въображението и творческото мислене на децата. Стимулира разказването на собствени истории, изгражда основни социални умения- комуникация, сътрудничеството и екипна работа. Насърчава доверието, приятелството и развитието на речевите способности.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🏠 Подходяща за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="1003" height="37"> <tbody> <tr> <td style="width: 493.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detska-darvena-dvustranna-kuhnya-s-plot-na-kolela-hape-h3126" title="детска дървена кухня"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/detska-darvena-dvustranna-kuhna-s-plot-na-kolela-hape-h3126-image_606387bfbaf51_600x600.jpeg" /></a></td> <td style="width: 493.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/detska-darvena-dvustranna-kuhnya-s-plot-na-kolela-hape-h3126">Детска дървена двустранна кухня с плот на колела</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🧑&zwj;🍳Детската кухня е сред най-добрите предмети за ролеви игри, независимо дали е за момче или за момиче, защото всички деца обича да играят в кухнята и да докажат своята креативност и въображение. Това е и времето, в което те измислят свои вълнуващи истории.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🧑&zwj;🍳Играта с детската кухня насърчава общуване между децата, тренират се и фини двигателни умения , сръчността и координацията между очите и ръцете, когато децата умело балансират тигана с палачинките или други предмети за игра. Играейки, децата придобиват важни и полезни умения.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🧑&zwj;🍳Малките любители на готвенето могат да приготвят своите ястия на 2 котлона. Настройте подходящата температура на фурната с въртящите се бутони и слагайте кейка вътре! Следете приготвянето през прозрачната вратичка на фурната. Време е за сервиране!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🧑&zwj;🍳На плота над печката има място за съхранение на малки чашки и бурканчета с подправки. Към него са прикрепени 5 метални кукички, удобни за закачане на кухненски прибори или кърпи. Мръсните съдове сложете в мивката.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🧑&zwj;🍳От едната страна на кухнята има плот на колела, който може да се издърпа. Идеален за място за приготвяне на храна и за похапване. След като приключите с храненето, плотът може да се прибере обратно. На задната част на печката има дъска за рисуване. На нея може да запишете менюто на вашия ресторант.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">🧑&zwj;🍳Подходяща за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p>Представихме Ви малка част от дървените играчки на Hape, получили не само популярност, но и всеобщо признание, наградено с отличие за креативност, функционалност, качество и безопасност. Казано накратко, на Hape можем да се доверим!</p> <p class="text-aligncenter">Още много чудесни дървени играчки от Hape може да разгледате в <strong><a href="https://www.wood-house.bg/vendor/hape">нашия магазин</a></strong>!</p> <p class="text-aligncenter"><strong>А сега, сега е време за игра!</strong></p> <p class="text-aligncenter"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/hape_logo-1.png" width="559" height="181" /></strong></p> <p><strong>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;<span style="font-size: 30pt;"> &nbsp; <span style="color: #ff0000; font-size: 24pt;">Обич, </span></span></strong></p> <p><span style="color: #ff0000; font-size: 24pt;"><strong>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; игра, </strong></span></p> <p><span style="color: #ff0000; font-size: 24pt;"><strong>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;знание</strong></span></p>

,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки