ИГРАЙ РАЗЛИЧНО -10 ЛЮБИМИ ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ ОТ JANOD

01.04.2022 21:14:11

ИГРАЙ РАЗЛИЧНО -10 ЛЮБИМИ ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ ОТ JANOD

Днес съществува богато разнообразие от дървени играчки, които родителите да изберат за своите деца. Ако и Вие сте се спрели на тях, то вероято знаете, че пазара е буквално затрупан с всякакви предложения и на моменти е трудно да се направи избор. 

Основните моменти, които трябва да имате предвид, когато купувате дървени играчки са: 

1. Играчките да са произведени от устойчиво управлявани гори, което означава, че за всяко отсечено дърво, друго е засадено. (FSC сертификат).
2. Боядисани с нетоксични бои на водна основа, които са напълно безопасни за деца.
3. Имат гладки, заоблени ръбове без малки части, които могат да се счупят или да бъдат погълнати
4. Размер- Играчките трябва да са достатъчно големи – поне 3 сантиметра в диаметър и 6 сантиметра в дължина – така че да не могат да бъдат погълнати.
6. Нямат връвчици по-дълги от 18 см или части, които могат да се превърнат в точки за прищипване за малките пръстчета.
7. Маркировки за безопасност и стандарти, които показват, че играчката е преминала всички тестове и отговаря на списък с изисквания за безопасност.

Водещите производители на дървени играчки не правят компромиси с тези правила, като в допълнение към тях се грижат играчките им да събуждат интереса и креативността на децата, да насърчават развитието на логическото и творческото им мислене.

Сред най-добрите, международно признати производители на дървени играчки, е и френската компания Janod. Създадена през 1970г. в малкото градче Оргелет в източна Фрнация, Janod днес е обичан и надежден производител на дървени играчки, който не спира да се развива и да печели доверието на родители и специалисти. Но най-важното е, че децата харесват играчките на Janod. Както по цял свят, така и в България.

В следващите редове ще Ви представим 10 от най-популярните за изминалата 2021г. дървени играчки на Janod., избрани от родителите и децата в нашата страна. За да бъдем максимално кратки, се спираме само на 10, което по-никакъв начин не означава, че пренебрегваме достойнствата на останалите, те всички заслужават внимание.

Дървени кубчета-пъзел Горски портрети

Дървените кубчета-пъзел с картинки 6в1 Животни са класически кубчета, с които децата ще подредят красиви картинки с животни.

Кубчетата се отличават с красиви, пастелни цветове и приятна графика и лесно ще привлекат вниманието на детето. Дървените елементи са прецизно изработени - без неравности, които могат да наранят нежната кожа на детските ръце.

Подходящо за деца над 12 месеца

Дървен фотоапарат със звук

Дървеният детски фотоапарат на Janod е точно като тези, които ползват възрастните! Фотоапаратът е направен от буково дърво. Той има калейдоскоп и бутон за заснемане, който издава същия звук като истинския фотоапарат. Защитен е със силиконово калъфче.

Подходящо за деца над 18 месеца

Дървено телефонче със звук

Дървено телефонче на Janod е звънящо телефонче, точно като тези на възрастните! Телефонът със звуци е произведен от буково дърво.

Телефончето има 7 меки пластмасови звукови клавиша: клавиш за начало, имейл, аларма, звънене, настройки на камера и SMS. Телефонът е защитен със силиконово калъфче.

Подходящо за деца над 18 месеца

Дървена магнитна ракета

Дървената магнитна ракета - най-разпознаваемата играчка на френската марка Janod- с изцяло нов, сребрист, метален цвят, за да отбележи ефектно 50-годишнината на марката!

Комплектът се състои от 5 елемента - ракетни части: сребърен, бял и светъл дървен нюанс, всеки с вграден магнит. Космонавт в червен костюм е прикрепен към една част от ракетата. След подреждането на частите в правилния ред ще създадете космическа ракета с люк, през който гледа нейният капитан.

Подходящо за деца над 2 години

Детско дървено укулеле Confetti

Дървеното укулеле на Janod ще е чудесен първи истински музикален инструмент за вашето дете. Укулелето е лесно за използване, по-късо е от класическата китара, има 4 струни и е с идеални размери за малките детски ръце.

Подпомага творческото развитие на децата като ги запознава с изкуството на музиката, а звукът му е изключително приятен за ухото. Укулелето е опаковано в естетична картонена кутия и е перфектно за подарък.

Дървен ролбан с топки Гъсеница

Дървеният ролбан с топки Гъсеница на Janod е идеална играчка за деца на възраст от 1 година. Комплектът се състои от двуетажна цветна рампа с кръгли отвори, през които децата могат да пускат топчетата, за да се търкалят надолу.

Три топки в различен нюанс на лилаво, които подредени последователно, образуват малка симпатична гъсеница. Топчетата са с идеален размер за детските ръце.

Подходящо за деца над 12 месеца

Докторски комплект в чанта

Комплект за младите доктори, който съдържа 10 аксесоарa и включва спринцовка, снабдена с вътрешна пружина, чук за проверка на рефлекси, бутилка дезинфектант, стетоскоп, отоскоп, оборудван с лупа, термометър, депресор за език, подложка за рецепта (с 30 страници),молив, бинт за превръзка.

Аксесоарите са изработени от масивно дърво. Комплектът се предлага в прекрасно червено-черно куфарче, оборудвано с метален цип и 2 дръжки от плат.

Подходящо за деца над 3 години

Дървена маса с активности Pretty Meadow

Многофункционалната дървена маса Pretty Meadow на Janod е идеална занимателна и образователна играчка за деца над 1 година. Масичката е квадратна със заоблени ръбове и се монтира на четири широко разположени стабилни крачета.

Играчката развива двигателната координация и фината моторика, тренира паметта и логическото мислене, учи детето да различава цветове и форми, да забелязва причинно-следствени връзки.

Подходяща за деца над 12 месеца

Детски дървен щанд за пазаруване Green Market

Детският дървен щанд за пазаруване Green Market на Janod е невероятен комплект за забавна ролева игра, с който децата ще се чувстват като възрастни продавачи на зеленчуци, защото всичко в него изглежда толкова истинското!

Всички елементи са изработени от естествено дърво, детайлите са с красив дизайн и приятни на допир. Размерът на щанда е идеален за деца от 3 до 8 години. На рафтовете му те могат да поставят различни зеленчуци, плодове и други продукти за игра.

Подходящо за деца над 3 години

Дървенo колело за баланс Scooter Mint

Красотата винаги ще има значение. Докоснете децата си до нея и ги вдъхновете да мечтаят, творят и сбъдват своите желания, докато опознават света на своя първи велосипед.

Дървеното колело за баланс Scooter Mint на Janod е непрентециозно и едновременно пленяващо със своя ретро дизайн, завършен в цвят мента. Загадъчно, леко и вдъхновяващо. Точно като детските мечти. За момичета и за момчета, които знаят, че могат да сбъдват всяко голямо желание.

Дървенoто колело за баланс Scooter Mint на Janod ще даде на детето ви мигове, изпълнени с незабравими забавления на открито.

Подходящо за деца над 2 години

Създаването на всяка една дървена играчка е вълнуващ процес, който отнема около година време, от първоначалната идея до пускането й на пазара. Година време на творчески дебати, съмнения и въпроси! Година, пълна с комуникация между професионалисти по играчки, дизайнери, графични дизайнери, продуктови мениджъри и всички, загрижени да предложат на децата ни висококачествен, интересен и забавен продукт. Това е истината за Janod. А играчките им, тях ще ги обикнете със сигурност!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ИГРА

Дървени играчки - Игра с вдъхновение

ИГРАЙ РАЗЛИЧНО -10 ЛЮБИМИ ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ ОТ JANOD

ИГРАЙ РАЗЛИЧНО -10 ЛЮБИМИ ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ ОТ JANOD

10 най-обичани дървени играчки с марка Janod! Играй различно! Вярвай в мечтите си и тичай заедно с тях! 10 най-обичани дървени играчки с марка Janod! Играй различно! Вярвай в мечтите си и тичай заедно с тях! 2022-04-02T12:11:43+03:00 ИГРАЙ РАЗЛИЧНО -10 ЛЮБИМИ ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ ОТ JANOD

<p><span style="font-size: 12pt;">Днес съществува богато разнообразие от дървени играчки, които родителите да изберат за своите деца. Ако и Вие сте се спрели на тях, то вероято знаете, че пазара е буквално затрупан с всякакви предложения и на моменти е трудно да се направи избор.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Основните моменти, които трябва да имате предвид, когато купувате дървени играчки са:&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">1. Играчките да са произведени от устойчиво управлявани гори, което означава, че за всяко отсечено дърво, друго е засадено. (FSC сертификат).</span><br /><span style="font-size: 12pt;"> 2. Боядисани с нетоксични бои на водна основа, които са напълно безопасни за деца.</span><br /><span style="font-size: 12pt;"> 3. Имат гладки, заоблени ръбове без малки части, които могат да се счупят или да бъдат погълнати</span><br /><span style="font-size: 12pt;"> 4. Размер- Играчките трябва да са достатъчно големи &ndash; поне 3 сантиметра в диаметър и 6 сантиметра в дължина &ndash; така че да не могат да бъдат погълнати.</span><br /><span style="font-size: 12pt;">6. Нямат връвчици по-дълги от 18 см или части, които могат да се превърнат в точки за прищипване за малките пръстчета.</span><br /><span style="font-size: 12pt;"> 7. Маркировки за безопасност и стандарти, които показват, че играчката е преминала всички тестове и отговаря на списък с изисквания за безопасност.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Водещите производители на дървени играчки не правят компромиси с тези правила, като в допълнение към тях се грижат играчките им да събуждат интереса и креативността на децата, да насърчават развитието на логическото и творческото им мислене.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Сред най-добрите, международно признати производители на дървени играчки, е и френската компания Janod. Създадена през 1970г. в малкото градче Оргелет в източна Фрнация, Janod днес е обичан и надежден производител на дървени играчки, който не спира да се развива и да печели доверието на родители и специалисти. Но най-важното е, че децата харесват играчките на Janod. Както по цял свят, така и в България.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В следващите редове ще Ви представим 10 от най-популярните за изминалата 2021г. дървени играчки на Janod., избрани от родителите и децата в нашата страна. За да бъдем максимално кратки, се спираме само на 10, което по-никакъв начин не означава, че пренебрегваме достойнствата на останалите, те всички заслужават внимание.</span></p> <table width="599" height="27"> <tbody> <tr> <td style="width: 291.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveni-kubcheta-gorski-portreti-janod-j08000" title="дървени кубчета"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveni-kubceta-gorski-portreti-janod-j08000-image_606c2df29aba3_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 291.5px;"> <p><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveni-kubcheta-gorski-portreti-janod-j08000"><strong><span style="font-size: 10pt;">Дървени кубчета-пъзел Горски портрети</span></strong></a></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървените кубчета-пъзел с картинки 6в1 Животни са класически кубчета, с които децата ще подредят красиви картинки с животни.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Кубчетата се отличават с красиви, пастелни цветове и приятна графика и лесно ще привлекат вниманието на детето.&nbsp;</span><span style="font-size: 10pt;">Дървените елементи са прецизно изработени - без неравности, които могат да наранят нежната кожа на детските ръце.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="595" height="22"> <tbody> <tr> <td style="width: 289.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-fotoaparat-sas-zvuk-janod-j05335" title="дървен фотоапарат"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-fotoaparat-sas-zvuk-janod-j05335-image_606011aae8396_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 289.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-fotoaparat-sas-zvuk-janod-j05335"><strong>Дървен фотоапарат със звук</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървеният детски фотоапарат на Janod е точно като тези, които ползват възрастните! Фотоапаратът е направен от буково дърво. Той има калейдоскоп и бутон за заснемане, който издава същия звук като истинския фотоапарат. Защитен е със силиконово калъфче.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 18 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="593" height="29"> <tbody> <tr> <td style="width: 288.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-telefonche-sas-zvuk-janod-j05334" title="дървено телефонче"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-telefonce-sas-zvuk-janod-j05334-image_60600fd6614a8_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-telefonche-sas-zvuk-janod-j05334">Дървено телефонче със звук</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървено телефонче на Janod е звънящо телефонче, точно като тези на възрастните! Телефонът със звуци е произведен от буково дърво. </span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Телефончето има 7 меки пластмасови звукови клавиша: клавиш за начало, имейл, аларма, звънене, настройки на камера и SMS. Телефонът е защитен със силиконово калъфче.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 18 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="592" height="31"> <tbody> <tr> <td style="width: 288px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-magnitna-raketa-janod-j05221" title="дървена ракета"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-magnitna-raketa-janod-j05221-image_605dfa8476997_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 288px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-magnitna-raketa-janod-j05221"><strong>Дървена магнитна ракета</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървената магнитна ракета - най-разпознаваемата играчка на френската марка Janod- с изцяло нов, сребрист, метален цвят, за да отбележи ефектно 50-годишнината на марката!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Комплектът се състои от 5 елемента - ракетни части: сребърен, бял и светъл дървен нюанс, всеки с вграден магнит. Космонавт в червен костюм е прикрепен към една част от ракетата. След подреждането на частите в правилния ред ще създадете космическа ракета с люк, през който гледа нейният капитан.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 2 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="591" height="31"> <tbody> <tr> <td style="width: 287.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detsko-darveno-ukulele-confetti-janod-j07597" title="дървено укулеле"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/detsko-darveno-ukulele-confetti-janod-j07597-image_606ae4e6946f5_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 287.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detsko-darveno-ukulele-confetti-janod-j07597"><strong>Детско дървено укулеле Confetti</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървеното укулеле на Janod ще е чудесен първи истински музикален инструмент за вашето дете. Укулелето е лесно за използване, по-късо е от класическата китара, има 4 струни и е с идеални размери за малките детски ръце. </span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подпомага творческото развитие на децата като ги запознава с изкуството на музиката, а звукът му е изключително приятен за ухото. Укулелето е опаковано в естетична картонена кутия и е перфектно за подарък.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="589" height="30"> <tbody> <tr> <td style="width: 286.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-rolban-s-topki-gasenica-janod-j08055" title="дървен ролбан с топки"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darven-rolban-s-topki-gasenica-janod-j08055-image_6079a3bfccf1a_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 286.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darven-rolban-s-topki-gasenica-janod-j08055"><strong>Дървен ролбан с топки Гъсеница</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървеният ролбан с топки Гъсеница на Janod е идеална играчка за деца на възраст от 1 година. Комплектът се състои от двуетажна цветна рампа с кръгли отвори, през които децата могат да пускат топчетата, за да се търкалят надолу. </span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Три топки в различен нюанс на лилаво, които подредени последователно, образуват малка симпатична гъсеница. Топчетата са с идеален размер за детските ръце.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="587" height="5"> <tbody> <tr> <td style="width: 285.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/doktorski-komplekt-v-chanta-janod-j06513" title="дървен докторски комплект"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/doktorski-komplekt-v-canta-janod-j06513-image_60b6adbda1548_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 285.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/doktorski-komplekt-v-chanta-janod-j06513"><strong>Докторски комплект в чанта</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Комплект за младите доктори, който съдържа 10 аксесоарa и включва спринцовка, снабдена с вътрешна пружина, чук за проверка на рефлекси, бутилка дезинфектант, стетоскоп, отоскоп, оборудван с лупа, термометър, депресор за език, подложка за рецепта (с 30 страници),молив, бинт за превръзка.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Аксесоарите са изработени от масивно дърво. Комплектът се предлага в прекрасно червено-черно куфарче, оборудвано с метален цип и 2 дръжки от плат.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="585" height="29"> <tbody> <tr> <td style="width: 284.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-masa-s-aktivnosti-jolie-prairie-janod-j05327" title="дървена маса с активности"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darvena-masa-s-aktivnosti-jolie-prairie-janod-j05327-image_60be86299a447_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 284.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darvena-masa-s-aktivnosti-jolie-prairie-janod-j05327"><strong>Дървена маса с активности Pretty Meadow</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Многофункционалната дървена маса Pretty Meadow на Janod е идеална занимателна и образователна играчка за деца над 1 година. Масичката е квадратна със заоблени ръбове и се монтира на четири широко разположени стабилни крачета.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Играчката развива двигателната координация и фината моторика, тренира паметта и логическото мислене, учи детето да различава цветове и форми, да забелязва причинно-следствени връзки.</span></p> <p><span style="font-size: 13.3333px;">Подходяща за деца над 12 месеца</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="583" height="17"> <tbody> <tr> <td style="width: 283.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detski-darven-shtand-za-pazaruvane-green-market-janod-j06574" title="дървен магазин за игра"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/detski-darven-sand-za-pazaruvane-green-market-janod-j06574-image_607528f2557bc_1280x1280.jpeg" /></a></td> <td style="width: 283.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/detski-darven-shtand-za-pazaruvane-green-market-janod-j06574"><strong>Детски дървен щанд за пазаруване Green Market</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Детският дървен щанд за пазаруване Green Market на Janod е невероятен комплект за забавна ролева игра, с който децата ще се чувстват като възрастни продавачи на зеленчуци, защото всичко в него изглежда толкова истинското!</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Всички елементи са изработени от естествено дърво, детайлите са с красив дизайн и приятни на допир. Размерът на щанда е идеален за деца от 3 до 8 години. На рафтовете му те могат да поставят различни зеленчуци, плодове и други продукти за игра.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 3 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <table width="581" height="33"> <tbody> <tr> <td style="width: 282.5px;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kolelo-za-balans-scooter-mint-janod-j03243" title="дървено колело за баланс"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19901/files/image/darveno-kolelo-za-balans-scooter-mint-janod-j03243-image_60be76d10c3be_800x800.jpeg" /></a></td> <td style="width: 282.5px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://www.wood-house.bg/product/darveno-kolelo-za-balans-scooter-mint-janod-j03243"><strong>Дървенo колело за баланс Scooter Mint</strong></a></span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Красотата винаги ще има значение. Докоснете децата си до нея и ги вдъхновете да мечтаят, творят и сбъдват своите желания, докато опознават света на своя първи велосипед.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървеното колело за баланс Scooter Mint на Janod е непрентециозно и едновременно пленяващо със своя ретро дизайн, завършен в цвят мента. Загадъчно, леко и вдъхновяващо. Точно като детските мечти. За момичета и за момчета, които знаят, че могат да сбъдват всяко голямо желание.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Дървенoто колело за баланс Scooter Mint на Janod ще даде на детето ви мигове, изпълнени с незабравими забавления на открито.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Подходящо за деца над 2 години</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p><span style="font-size: 12pt;">Създаването на всяка една дървена играчка е вълнуващ процес, който отнема около година време, от първоначалната идея до пускането й на пазара.&nbsp;</span><span style="font-size: 12pt;">Година време на творчески дебати, съмнения и въпроси! Година, пълна с комуникация между професионалисти по играчки, дизайнери, графични дизайнери, продуктови мениджъри и всички, загрижени да предложат на децата ни висококачествен, интересен и забавен продукт. Това е истината за Janod. А играчките им, тях ще ги обикнете със сигурност!</span></p>

,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки