В ДЛАНИТЕ..

07.04.2021 02:05:11

В ДЛАНИТЕ..

Длани. Пръстчета. Вашите длани и техните пръстчета. Докосване. Без излишни обяснения. Те тук не са нужни. Трепет. Дихание. Усмивка. Първата. Първите стъпки. И думите. Първите. Нека са ма-ма и ба-ба, нека са та-та и бууу. Все едно е, нали? Вие може и да не ги запомните, но в онзи момент, когато за пръв път ги чуете...? Какво Ви е? Радост, радост, толкова чиста радост. И така ще ги помните.

А тези, с малките пръстчета, ще помнят усмивката ви и сълзите ви, и подскачането ви из стаята. Ще го помнят като част от своето ДНК, то е по-силно от спомена. Вие градите добрите верижки, вие ги храните. Не млякото. Не попарата. Вие сте най-нужната хранителна субстанция, протеин и витамин. Някъде, навсякъде, я наричат...любов. Тя, любовта, е опърничава и капризна, но пък каква усмивка има, нали? Крие се в малките пръстчета, които се сгушват в дланта ви, пръстчета, които целувате с толкова чисто сърце. За тези целувки не се мисли. Те са дихание. Дихание обич. Дишайте. Децата това искат от вас!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Обич

Децата, родителите и обичта

В ДЛАНИТЕ..

В ДЛАНИТЕ..

Длани. Пръстчета. Вашите длани и техните пръстчета. Докосване. Без излишни обяснения. Те тук не са нужни. Трепет. Дихание. Усмивка. Първата. Първите стъпки Длани. Пръстчета. Вашите длани и техните пръстчета. Докосване. Без излишни обяснения. Те тук не са нужни. Трепет. Дихание. Усмивка. Първата. Първите стъпки 2021-04-08T00:18:28+03:00 В ДЛАНИТЕ..

<p><span style="font-size: 12pt;">Длани. Пръстчета. Вашите длани и техните пръстчета. Докосване. Без излишни обяснения. Те тук не са нужни. Трепет. Дихание. Усмивка. Първата. Първите стъпки. И думите. Първите. Нека са ма-ма и ба-ба, нека са та-та и бууу. Все едно е, нали? Вие може и да не ги запомните, но в онзи момент, когато за пръв път ги чуете...? Какво Ви е? Радост, радост, толкова чиста радост. И така ще ги помните. </span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">А тези, с малките пръстчета, ще помнят усмивката ви и сълзите ви, и подскачането ви из стаята. Ще го помнят като част от своето ДНК, то е по-силно от спомена. Вие градите добрите верижки, вие ги храните. Не млякото. Не попарата. Вие сте най-нужната хранителна субстанция, протеин и витамин. Някъде, навсякъде, я наричат...любов. Тя, любовта, е опърничава и капризна, но пък каква усмивка има, нали? Крие се в малките пръстчета, които се сгушват в дланта ви, пръстчета, които целувате с толкова чисто сърце. За тези целувки не се мисли. Те са дихание. Дихание обич. Дишайте. Децата това искат от вас!</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки