Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Eco Rascals

Eco Rascals

Eco Rascals е създадена от Кристина и Селейд, две майки от британската емиграция, живеещи в Абу Даби. Ето какво разказват самите те за своята компания: Нашето взаимно желание да задържим великолепието на храната, която с любов приготвяме за децата си, ни накара да създадем стилна гама от детски продукти и прибори за хранене. Нашите продукти са проектирани с мисъл за вашето семейство. Споделяйки дълбока страст за намаляване на използването на пластмаса, ние знаехме, че трябва да разработим продукт, който не съдържа пластмаси, устойчив е и е биоразградим. Ето защо избрахме бамбук. Бамбуковата трева узрява напълно за пет години, значително по-бързо от всеки дървен продукт. Отглежда се и се събира без използване на пестициди. Органичният бамбук е екологично чист, биоразградим, устойчив на топлина, петна, мирис и вода и най-важното е, че е нетоксичен. Толкова сме развълнувани, че можем да ви представим нашата линия от естествени, несъдържащи пластмаса, нетоксични, стилни и устойчиви продукти за съдове за вашето семейство! Искаме най-доброто и за нашите деца, и за вашите!

Eco Rascals

Eco Rascals Изображение

Eco Rascals е създадена от Кристина и Селейд, две майки от британската емиграция, живеещи в Абу Даби. Ето какво разказват самите те за своята компания: Нашето взаимно желание да задържим великолепието на храната, която с любов приготвяме за децата си, ни накара да създадем стилна гама от детски продукти и прибори за хранене. Нашите продукти са проектирани с мисъл за вашето семейство.

Споделяйки дълбока страст за намаляване на използването на пластмаса, ние знаехме, че трябва да разработим продукт, който не съдържа пластмаси, устойчив е и е биоразградим. Ето защо избрахме бамбук. Бамбуковата трева узрява напълно за пет години, значително по-бързо от всеки дървен продукт. Отглежда се и се събира без използване на пестициди. Органичният бамбук е екологично чист, биоразградим, устойчив на топлина, петна, мирис и вода и най-важното е, че е нетоксичен.

Толкова сме развълнувани, че можем да ви представим нашата линия от естествени, несъдържащи пластмаса, нетоксични, стилни и устойчиви продукти за съдове за вашето семейство! Искаме най-доброто и за нашите деца, и за вашите!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки