Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Educa

Educa

Испанската компания Educa Borras  е създадена през далечната 1894 г. Днес тя е водеща марка, определяща стандартите в образователните игри и пъзели. Продуктите на компанията се разпространяват в повече от 75 страни по света. През 2011 г. Educa Borras е обявена за пазарен лидер в категориите Магия, Пъзели и образователни игри сред испанските семейства с деца под 12 години, според проучване, проведено от AIJU (Технологичен институт за производство на играчки), в сътрудничество с испанското министерство на промишлеността, туризма и търговията.  От оригиналната концепция, през проектирането, разработването, производството и маркетинга на своите продукти, Educa Borras изминава всички стъпки, за да гарантира, че създава фантастични продукти с оглед на нуждите на своите клиенти и потребители. Educa Borras предлага уникални услуги, които не са достъпни никъде другаде по света. Като услугата „Изгубени части“, която осигурява възстановяване на липсващи части на пъзела, така че дори ако дадена част е загубена от клиента, те могат да си я набавят безплатно. Марката Educa е гаранция за качество. Качеството е един от ключовите атрибути, които потребителите свързват с техните продукти. 90% от продуктите на Educa се произвеждат в собствени съоръжения в Сан Кийза (Sant Quirze), Барселона. Те се подлагат на строг контрол на сигурността и качеството, а са произведени от висококачествени, възобновяеми и екологични суровини.

Educa

Educa Изображение

Испанската компания Educa Borras е създадена през далечната 1894 г. Днес тя е водеща марка, определяща стандартите в образователните игри и пъзели. Продуктите на компанията се разпространяват в повече от 75 страни по света.

През 2011 г. Educa Borras е обявена за пазарен лидер в категориите Магия, Пъзели и образователни игри сред испанските семейства с деца под 12 години, според проучване, проведено от AIJU (Технологичен институт за производство на играчки), в сътрудничество с испанското министерство на промишлеността, туризма и търговията. 

От оригиналната концепция, през проектирането, разработването, производството и маркетинга на своите продукти, Educa Borras изминава всички стъпки, за да гарантира, че създава фантастични продукти с оглед на нуждите на своите клиенти и потребители.
Educa Borras предлага уникални услуги, които не са достъпни никъде другаде по света. Като услугата „Изгубени части“, която осигурява възстановяване на липсващи части на пъзела, така че дори ако дадена част е загубена от клиента, те могат да си я набавят безплатно.

Марката Educa е гаранция за качество. Качеството е един от ключовите атрибути, които потребителите свързват с техните продукти. 90% от продуктите на Educa се произвеждат в собствени съоръжения в Сан Кийза (Sant Quirze), Барселона. Те се подлагат на строг контрол на сигурността и качеството, а са произведени от висококачествени, възобновяеми и екологични суровини.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки