Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Цвят
Модел

Hape

Hape

Hape е един от водещите производители на играчки в света. Играчките на Hape са изработени от устойчиви материали. Те са едновременно креативно проектирани и екологични. Всички продукти на марката отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност. Но зад иновативния дизайн и прецизното качество е скрит вълшебния дух на Hape! От началото на процеса по разработка, през производството и доставката, до момента, в който играчките на Hape попаднат в детските ръце, всичко това съставлява един вълнуващ процес на отговорно мислене и грижа към природата и децата. Играчките на Hape са създадени с разбиране и уважение към света, в който живеем. С мисълта за неговото бъдеще и устойчивост, с грижа за образование, иновации и, разбира се, забавление. Hape - това е следващото поколение игра.

Hape

Hape Изображение

Hape е един от водещите производители на играчки в света. Играчките на Hape са изработени от устойчиви материали. Те са едновременно креативно проектирани и екологични. Всички продукти на марката отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност. Но зад иновативния дизайн и прецизното качество е скрит вълшебния дух на Hape!

От началото на процеса по разработка, през производството и доставката, до момента, в който играчките на Hape попаднат в детските ръце, всичко това съставлява един вълнуващ процес на отговорно мислене и грижа към природата и децата.

Играчките на Hape са създадени с разбиране и уважение към света, в който живеем. С мисълта за неговото бъдеще и устойчивост, с грижа за образование, иновации и, разбира се, забавление. Hape - това е следващото поколение игра.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки