Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Тема
Модел

Janod

Janod

За марката Janod е марка, която следва игрив и забавен, но същевременно изключително интелигентен подход при създаването на играчки от дърво и картон. Играчките на Janod изпълват всеки момент в детската игра с ново знание, умение и творческо вдъхновение. Играчките на Janod са отличени с много международни награди, получили са и най-ценното признание- това на децата и техните родители. Играчките на Janod отговарят на всички действащи международни стандарти и разпоредби. Стилни, уникални и забавни, дървените играчки на Janod гарантират, че децата ще се забавляват в напълно безопасна среда! За основателите на компанията Janod е основана през 1970 г. от Луис Жано в Ореле, Франция. В началото компанията е фокусирана в създаването и дистрибуциата на традиционни играчки за бебета и малки деца - пумпалчета, йо-йо, кегли и други! През 2004 г. Паскал Бернар, главен изпълнителен директор, създава изцяло нов дизайнерски отдел, който извежда Janod измежду най-уважаваните и обичани производители на детски играчки в света. От този момент до днес, всяка година, екипът дизайнери, художници, графични дизайнери и продуктови инженери създават над 150 нови дървени и картонени игри и играчки. С грижа за децата и родителите Продуктовата гама на Janod е изпълнeна с възхитителни дървени, забавни и образователни играчки както за бебета, така и за малки и по-големи деца. От пъзели и кубчета, до разнообразни комплекти, магазини и кухни за игра, в Janod деца и родители намират всичко необходимо, за да направят времето за игра стилно, уникално, полезно и, разбира се, весело!

Janod

Janod Изображение

За марката

Janod е марка, която следва игрив и забавен, но същевременно изключително интелигентен подход при създаването на играчки от дърво и картон. Играчките на Janod изпълват всеки момент в детската игра с ново знание, умение и творческо вдъхновение.

Играчките на Janod са отличени с много международни награди, получили са и най-ценното признание- това на децата и техните родители. Играчките на Janod отговарят на всички действащи международни стандарти и разпоредби. Стилни, уникални и забавни, дървените играчки на Janod гарантират, че децата ще се забавляват в напълно безопасна среда!

За основателите на компанията

Janod е основана през 1970 г. от Луис Жано в Ореле, Франция. В началото компанията е фокусирана в създаването и дистрибуциата на традиционни играчки за бебета и малки деца - пумпалчета, йо-йо, кегли и други!

През 2004 г. Паскал Бернар, главен изпълнителен директор, създава изцяло нов дизайнерски отдел, който извежда Janod измежду най-уважаваните и обичани производители на детски играчки в света. От този момент до днес, всяка година, екипът дизайнери, художници, графични дизайнери и продуктови инженери създават над 150 нови дървени и картонени игри и играчки.

С грижа за децата и родителите

Продуктовата гама на Janod е изпълнeна с възхитителни дървени, забавни и образователни играчки както за бебета, така и за малки и по-големи деца. От пъзели и кубчета, до разнообразни комплекти, магазини и кухни за игра, в Janod деца и родители намират всичко необходимо, за да направят времето за игра стилно, уникално, полезно и, разбира се, весело!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки