Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

KidKraft

KidKraft

Вдъхновение за младите умове! Преди близо 50 години KidKraft започва с идеята да вдъхнови въображаемата детска игра с играчки и детски мебели. От скромното начало, днес компанията се е превърнала във водещ производител в глобален мащаб. Продуктите на KidKraft се продават в повече от 90 страни от над 28 000 дистрибутори. Основа на философията на компанията е, че всяко дете се нуждае от място, което да изследва и да си представи. Това е и причината KidKraft да създават качествени продукти, които вдъхновяват въображението на децата чрез игра, докато те откриват своя собствен свят. KidKraft остават верни на идеалите, които са ги направили успешени - иновативен дизайн, качествени продукти и преди всичко ангажимент за вдъхновение на младите умове.

KidKraft

KidKraft Изображение

Вдъхновение за младите умове!

Преди близо 50 години KidKraft започва с идеята да вдъхнови въображаемата детска игра с играчки и детски мебели. От скромното начало, днес компанията се е превърнала във водещ производител в глобален мащаб. Продуктите на KidKraft се продават в повече от 90 страни от над 28 000 дистрибутори.

Основа на философията на компанията е, че всяко дете се нуждае от място, което да изследва и да си представи. Това е и причината KidKraft да създават качествени продукти, които вдъхновяват въображението на децата чрез игра, докато те откриват своя собствен свят. KidKraft остават верни на идеалите, които са ги направили успешени - иновативен дизайн, качествени продукти и преди всичко ангажимент за вдъхновение на младите умове.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки