Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Tender Leaf

Tender Leaf

Обичайте дървото и играйте ..... Tender Leaf Toys създава вълнуващи светове от дървени играчки, които са направени да вдъхновяват детското въображение и да издържат поне един изпълнен с много любов живот. Компанията непрекъснато се стреми и създава очарователни продукти, които са ангажиращи, неуморно забавни и идеални за малките детски ръце. Дървените играчки на Tender Leaf насърчаваt всяко дете да бъде автентично, за да може да расте със самочувствие и да се забавлява едновременно! Всичко започва със скицата Всички продукти на Tender Leaf са измислени от прекрасният дизайнер Даниеле, а след това са оживени от умелите професионалисти във фабриката - едно голямо и щуро семейство. Всяка част от него, подобно на зъбни колелца, е толкова важна, колкото и следващата. Семейството на Tender Leaf обича да работи заедно и да създава красота, която да вдъхновява децата. Тестове, тестове, тестове! Защото здравето и безопасността на децата са приоритет номер 1 на компанията, всички играчки биват детайлно тествани от независими агенции по контрол на качеството. В резултат, всяка играчка в каталога на Tender Leaf е в съответствие с международните стандарти за качество и безопасност: EN71, ASTM F963 and AS/NZS ISO. Играчки за това поколение, дървета за следващото Компанията е дълбоко ангажирана с опазването на природните ресурси на Индонезия и работи само с регенерирана каучукова дървесина. Освен това, за всяко регенерирано дърво, което използва, компанията засажда ново, задвижвайки напред цикъла на регенерация. Tender Leaf получава печат на ICTI за етична програма при производството на играчки. Ръчно изработеното означава много От сурово дърво до крайния продукт, всеки отделен етап от производството се случва в една и съща фамилна фабрика. След като всяка играчка е ръчно рисувана, сглобена и проверена, тя се увива в хартия и се опакова в рециклиран картон. Компанията се грижи да не вреди на нашата прекрасна планета и почти на 100% е премахванала съдържанието на пластмасата за еднократна употреба във всичките си опаковки.

Tender Leaf

Tender Leaf Изображение

Обичайте дървото и играйте .....
Tender Leaf Toys създава вълнуващи светове от дървени играчки, които са направени да вдъхновяват детското въображение и да издържат поне един изпълнен с много любов живот. Компанията непрекъснато се стреми и създава очарователни продукти, които са ангажиращи, неуморно забавни и идеални за малките детски ръце. Дървените играчки на Tender Leaf насърчаваt всяко дете да бъде автентично, за да може да расте със самочувствие и да се забавлява едновременно!

Всичко започва със скицата
Всички продукти на Tender Leaf са измислени от прекрасният дизайнер Даниеле, а след това са оживени от умелите професионалисти във фабриката - едно голямо и щуро семейство. Всяка част от него, подобно на зъбни колелца, е толкова важна, колкото и следващата. Семейството на Tender Leaf обича да работи заедно и да създава красота, която да вдъхновява децата.

Тестове, тестове, тестове!

Защото здравето и безопасността на децата са приоритет номер 1 на компанията, всички играчки биват детайлно тествани от независими агенции по контрол на качеството. В резултат, всяка играчка в каталога на Tender Leaf е в съответствие с международните стандарти за качество и безопасност: EN71, ASTM F963 and AS/NZS ISO.

Играчки за това поколение, дървета за следващото
Компанията е дълбоко ангажирана с опазването на природните ресурси на Индонезия и работи само с регенерирана каучукова дървесина. Освен това, за всяко регенерирано дърво, което използва, компанията засажда ново, задвижвайки напред цикъла на регенерация. Tender Leaf получава печат на ICTI за етична програма при производството на играчки.

Ръчно изработеното означава много
От сурово дърво до крайния продукт, всеки отделен етап от производството се случва в една и съща фамилна фабрика. След като всяка играчка е ръчно рисувана, сглобена и проверена, тя се увива в хартия и се опакова в рециклиран картон.

Компанията се грижи да не вреди на нашата прекрасна планета и почти на 100% е премахванала съдържанието на пластмасата за еднократна употреба във всичките си опаковки.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки